Bartholomew Hawkins

  • Bartholomew Hawkins

     


    Bartholomew Hawkins

    Bartholomew Hawkins came to D&G as they were expanding within the building they currently occupied and going through a rebranding stage. This was a great opportunity to design and propose furniture solutions that would help to reflect the new image of the company as well as work for them practically.

    They were spilling out onto two floors and on both we used a storage wall system to divide the space, separating the boardrooms and open plan offices. The storage wall has been specially designed to incorporate a space for an AV unit whilst providing adequate room for the presentation equipment.

    On the ground floor, we used a desking system that has helped to maximise the use of space, whilst creating a comfortable environment for the staff. The ground floor meeting and boardrooms have been transformed into a flexible working area.

  • Bartholomew Hawkins

     


    Bartholomew Hawkins

    Bartholomew Hawkins came to D&G as they were expanding within the building they currently occupied and going through a rebranding stage. This was a great opportunity to design and propose furniture solutions that would help to reflect the new image of the company as well as work for them practically.

    They were spilling out onto two floors and on both we used a storage wall system to divide the space, separating the boardrooms and open plan offices. The storage wall has been specially designed to incorporate a space for an AV unit whilst providing adequate room for the presentation equipment.

    On the ground floor, we used a desking system that has helped to maximise the use of space, whilst creating a comfortable environment for the staff. The ground floor meeting and boardrooms have been transformed into a flexible working area.

  • Bartholomew Hawkins

     


    Bartholomew Hawkins

    Bartholomew Hawkins came to D&G as they were expanding within the building they currently occupied and going through a rebranding stage. This was a great opportunity to design and propose furniture solutions that would help to reflect the new image of the company as well as work for them practically.

    They were spilling out onto two floors and on both we used a storage wall system to divide the space, separating the boardrooms and open plan offices. The storage wall has been specially designed to incorporate a space for an AV unit whilst providing adequate room for the presentation equipment.

    On the ground floor, we used a desking system that has helped to maximise the use of space, whilst creating a comfortable environment for the staff. The ground floor meeting and boardrooms have been transformed into a flexible working area.

  • Bartholomew Hawkins

     


    Bartholomew Hawkins

    Bartholomew Hawkins came to D&G as they were expanding within the building they currently occupied and going through a rebranding stage. This was a great opportunity to design and propose furniture solutions that would help to reflect the new image of the company as well as work for them practically.

    They were spilling out onto two floors and on both we used a storage wall system to divide the space, separating the boardrooms and open plan offices. The storage wall has been specially designed to incorporate a space for an AV unit whilst providing adequate room for the presentation equipment.

    On the ground floor, we used a desking system that has helped to maximise the use of space, whilst creating a comfortable environment for the staff. The ground floor meeting and boardrooms have been transformed into a flexible working area.

  • Bartholomew Hawkins

     


    Bartholomew Hawkins

    Bartholomew Hawkins came to D&G as they were expanding within the building they currently occupied and going through a rebranding stage. This was a great opportunity to design and propose furniture solutions that would help to reflect the new image of the company as well as work for them practically.

    They were spilling out onto two floors and on both we used a storage wall system to divide the space, separating the boardrooms and open plan offices. The storage wall has been specially designed to incorporate a space for an AV unit whilst providing adequate room for the presentation equipment.

    On the ground floor, we used a desking system that has helped to maximise the use of space, whilst creating a comfortable environment for the staff. The ground floor meeting and boardrooms have been transformed into a flexible working area.

  • Bartholomew Hawkins

     


    Bartholomew Hawkins

    Bartholomew Hawkins came to D&G as they were expanding within the building they currently occupied and going through a rebranding stage. This was a great opportunity to design and propose furniture solutions that would help to reflect the new image of the company as well as work for them practically.

    They were spilling out onto two floors and on both we used a storage wall system to divide the space, separating the boardrooms and open plan offices. The storage wall has been specially designed to incorporate a space for an AV unit whilst providing adequate room for the presentation equipment.

    On the ground floor, we used a desking system that has helped to maximise the use of space, whilst creating a comfortable environment for the staff. The ground floor meeting and boardrooms have been transformed into a flexible working area.

Featured Furniture

telftiltchipper