Sherman Theatre

  • Sherman Theatre

     


    The Sherman theatre strive to generate opportunities for the citizens of Cardiff to connect with theatre through relevant inspiring and visionary engagement. We were called in to work alongside their architects to create a more emotive and engaging foyer and bar, as well as a space that creatives and alike would desire to work and socialise in at any point of the day. The client sought after vibrant fabrics with furniture that was comfortable and robust, the final outcome was to achieve a snug, coffee shop like inspired space.

    Working to both a tight timescale and budget, we created a scheme that provided a solution to reflect the new ambiance they wanted to achieve. We injected splashes of eclectic colour throughout, and carefully chose exclusive patterned and heavily textured fabrics to achieve the cosy look they desired. A stain and spill resistant material palette was used throughout and a layout that provided spaces to socialise as well as one to one quiet zones were created.

  • Sherman Theatre

     


    The Sherman theatre strive to generate opportunities for the citizens of Cardiff to connect with theatre through relevant inspiring and visionary engagement. We were called in to work alongside their architects to create a more emotive and engaging foyer and bar, as well as a space that creatives and alike would desire to work and socialise in at any point of the day. The client sought after vibrant fabrics with furniture that was comfortable and robust, the final outcome was to achieve a snug, coffee shop like inspired space.

    Working to both a tight timescale and budget, we created a scheme that provided a solution to reflect the new ambiance they wanted to achieve. We injected splashes of eclectic colour throughout, and carefully chose exclusive patterned and heavily textured fabrics to achieve the cosy look they desired. A stain and spill resistant material palette was used throughout and a layout that provided spaces to socialise as well as one to one quiet zones were created.

  • Sherman Theatre

     


    The Sherman theatre strive to generate opportunities for the citizens of Cardiff to connect with theatre through relevant inspiring and visionary engagement. We were called in to work alongside their architects to create a more emotive and engaging foyer and bar, as well as a space that creatives and alike would desire to work and socialise in at any point of the day. The client sought after vibrant fabrics with furniture that was comfortable and robust, the final outcome was to achieve a snug, coffee shop like inspired space.

    Working to both a tight timescale and budget, we created a scheme that provided a solution to reflect the new ambiance they wanted to achieve. We injected splashes of eclectic colour throughout, and carefully chose exclusive patterned and heavily textured fabrics to achieve the cosy look they desired. A stain and spill resistant material palette was used throughout and a layout that provided spaces to socialise as well as one to one quiet zones were created.

  • Sherman Theatre

     


    The Sherman theatre strive to generate opportunities for the citizens of Cardiff to connect with theatre through relevant inspiring and visionary engagement. We were called in to work alongside their architects to create a more emotive and engaging foyer and bar, as well as a space that creatives and alike would desire to work and socialise in at any point of the day. The client sought after vibrant fabrics with furniture that was comfortable and robust, the final outcome was to achieve a snug, coffee shop like inspired space.

    Working to both a tight timescale and budget, we created a scheme that provided a solution to reflect the new ambiance they wanted to achieve. We injected splashes of eclectic colour throughout, and carefully chose exclusive patterned and heavily textured fabrics to achieve the cosy look they desired. A stain and spill resistant material palette was used throughout and a layout that provided spaces to socialise as well as one to one quiet zones were created.

  • Sherman Theatre

     


    The Sherman theatre strive to generate opportunities for the citizens of Cardiff to connect with theatre through relevant inspiring and visionary engagement. We were called in to work alongside their architects to create a more emotive and engaging foyer and bar, as well as a space that creatives and alike would desire to work and socialise in at any point of the day. The client sought after vibrant fabrics with furniture that was comfortable and robust, the final outcome was to achieve a snug, coffee shop like inspired space.

    Working to both a tight timescale and budget, we created a scheme that provided a solution to reflect the new ambiance they wanted to achieve. We injected splashes of eclectic colour throughout, and carefully chose exclusive patterned and heavily textured fabrics to achieve the cosy look they desired. A stain and spill resistant material palette was used throughout and a layout that provided spaces to socialise as well as one to one quiet zones were created.

  • Sherman Theatre

     


    The Sherman theatre strive to generate opportunities for the citizens of Cardiff to connect with theatre through relevant inspiring and visionary engagement. We were called in to work alongside their architects to create a more emotive and engaging foyer and bar, as well as a space that creatives and alike would desire to work and socialise in at any point of the day. The client sought after vibrant fabrics with furniture that was comfortable and robust, the final outcome was to achieve a snug, coffee shop like inspired space.

    Working to both a tight timescale and budget, we created a scheme that provided a solution to reflect the new ambiance they wanted to achieve. We injected splashes of eclectic colour throughout, and carefully chose exclusive patterned and heavily textured fabrics to achieve the cosy look they desired. A stain and spill resistant material palette was used throughout and a layout that provided spaces to socialise as well as one to one quiet zones were created.