Cardiff Metropolitan University

  • Cardiff Metropolitan University

     


    Cardiff Metropolitan University 

    The concourse and library area of Cardiff Metropolitans Llandaff Campus was in need of refurbishment. Overall the space needed to be more productive to meet the demands of the students as well as carry a contemporary feel throughout. 

    The area was renovated with a new ceiling and carpet that helped to create a bright working environment. We introduced vibrant colours in the soft seating to create a more uplifting environment, perfect for improving the user's well-being and productivity. We proposed furniture to maximise each areas potential. Bespoke desks were built around pillars and walls allowing for quite study, as well as bursts of comfortable soft seating allowing for team work, collaborating and socialising. 

  • Cardiff Metropolitan University

     


    Cardiff Metropolitan University 

    The concourse and library area of Cardiff Metropolitans Llandaff Campus was in need of refurbishment. Overall the space needed to be more productive to meet the demands of the students as well as carry a contemporary feel throughout. 

    The area was renovated with a new ceiling and carpet that helped to create a bright working environment. We introduced vibrant colours in the soft seating to create a more uplifting environment, perfect for improving the user's well-being and productivity. We proposed furniture to maximise each areas potential. Bespoke desks were built around pillars and walls allowing for quite study, as well as bursts of comfortable soft seating allowing for team work, collaborating and socialising. 

  • Cardiff Metropolitan University

     


    Cardiff Metropolitan University 

    The concourse and library area of Cardiff Metropolitans Llandaff Campus was in need of refurbishment. Overall the space needed to be more productive to meet the demands of the students as well as carry a contemporary feel throughout. 

    The area was renovated with a new ceiling and carpet that helped to create a bright working environment. We introduced vibrant colours in the soft seating to create a more uplifting environment, perfect for improving the user's well-being and productivity. We proposed furniture to maximise each areas potential. Bespoke desks were built around pillars and walls allowing for quite study, as well as bursts of comfortable soft seating allowing for team work, collaborating and socialising. 

Featured Furniture

 Swoosh    SKO10 34F HR